Volkswagen a dat startul etapei de pre-rezervari pentru ID.3, primul model din noua sa familie integral electrica ID. Interesul clientilor pentru editia speciala ID.3 1ST, produsa in serie limitata de 30.000 de exemplare, a depasit asteptarile marcii.

In unele momente sistemele IT nu au putut face numarului mare de clienti care au accesat platformele in acelasi timp. Aceasta situatie a creat timpi de asteptare mai mari si intreruperi in procesul de inregistrare pe anumite piete.

Dupa primele 24 de ore de la lansarea etapei de pre-rezervari au fost realizate peste 10.000 de inregistrari.

Clientii potentiali se pot inregistra online pentru un prim slot de productie a modelului ID.3 prin plata unui depozit de 1.000 de euro. Editia speciala ID.3 1ST prezinta o serie configuratii speciale si dotari.

Modelul din editia speciala ID.3 1ST disponibil pentru pre-rezervare are o autonomie a bateriei de pana la 420 kilometri (WLTP). In timp ce pretul de pornire recomandat in Germania pentru modelul ID. care va intra curand in productie este de sub 30.000 de euro pentru versiunea de baza, editia speciala exclusiva este disponibila la preturi care pornesc de la 40.000 de euro. Din acest pret se va scadea prima oferita de fiecare dintre statele europene pentru achizitia de modele electrice.

Modelele ID.3 sunt produse cu amprenta de carbon nula. Productia ID.3 1ST va demara la sfarsitul acestui an, iar primele modele vor fi livrate la jumatate anului 2020.

ID.3 este primul model Volkswagen realizat pe platforma modulara pentru vehicule electrice (MEB). Dupa lansarea pe piata a modelului ID.3 vor urma si alte modele in aceasta familie aflate acum in faza de studiu. Versiunile ID. CROZZ, ID. VIZZION sau ID. ROOMZZ au oferit deja o idee pentru directia in care se va indrepta marca. Prin ofensiva electrica lansata marca Volkswagen doreste sa devina lider mondial pana in anul 2025, cu peste 20 de modele integral electrice si peste un milion de vehicule conectate, cu emisii zero vandute anual.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri