Drumul expres Craiova-Pitesti este pustiu dupa inaugurarea lucrarilor de miercuri, in prezenta ministrului Transporturilor, a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si a deputatilor Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in prezenta presedintelui PSD, Liviu Dragnea si a deputatilor Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda, a anuntat, miercuri, 22 mai, inceperea lucrarilor la drumul expres Craiova - Pitesti, tronsoanele 1 si 2.

Miercuri, pe santier se puteau observa mai multe camioane, utilaje si materiale. La o zi distanta, acestea sunt de nevazut, iar santierul arata pustiu, dupa cum se remarca intr-o imagine publicata de jurnalista Ramona Saseanu.

In ziua inaugurarii lucrarilor, ministrul Cuc transmitea cum partidul aflat la guvernare si-a respectat promisiunile. "De aceea, astazi (n.r. miercuri) lucrarile la drumul expres Craiova – Pitesti tronsoanele 1 si 2, au inceput! Le-am promis romanilor ca vor avea acest drum si am inceput sa il facem. Am promis investitorilor ca vor avea o infrastructura care sa permita dezvoltarea companiilor si o construim. Dar cum noi ne respectam cuvantul dat acelasi lucru il cerem si acelor antreprenori care castiga o licitatie. Pentru noi respectul reciproc este baza. Cei care nu au inteles acest lucru, si-au vazut contractele reziliate", se arata in mesajul transmis de ministrul Cuc pe Facebook.

Sursa foto: Ramona Saseanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri