Mazda l-a numit pe Cristian Rigu, fost director de marketing si vanzari la Daewoo Automobile, in functia de country manager pentru Mazda Romania , care va avea ca principala atributie sa asigure o legatura directa intre compania-mama si partenerii romani, arata un comunicat al companiei.
Rigu va dezvolta reteaua de dealeri ai acestei marci, care va functiona sub coordonarea Mazda Central and South Europe (Mazda CSEE), cu sediul la Klagenfurt Austria, arata aceeasi sursa.

Cristian Rigu, in varsta de 33 de ani, a ocupat in ultimii noua ani functia de director general de marketing si vanzari la Daewoo Automobile Romania.

Marca Mazda este prezenta in Romania de la jumatatea anului 2000. Pana in 2006, Mazrom a fost importator exclusiv Mazda in Romania. In prezent, in Romania exista trei dealeri Mazda - Mazrom Motors SRL, Business Development Team si auto Xedos. Reprezentantii companiei asteapta sa isi creasca reteaua de distributie cu inca sapte dealeri, pana la mijlocul lui 2007.

In 2006, cota de piata a marcii a fost de 0,3%, iar numarul autoturismelor vandute a fost de 376 unitati.

In urma unei restructurari operate in septembrie, Romania se numara printre cele 13 piete coordonate de Mazda CSEE: Austria, Romania, Ungaria, Slovenia, Croatia, Republica Ceha, Slovacia, Bulgaria, Serbia, Bosnia, Macedonia, Moldova si Albania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri