Bentley a publicat primele teaser cu viitorul concept EXP 100 GT. Prototipul va avea emisii zero si va fi echipat cu tehnologii avansate de conducere autonoma. Prezentarea este programata in 10 iulie. In 10 iulie 2019 Bentley aniverseaza 100 de ani de la infiintarea companiei. Pentru a sarbatori cum se cuvine anul centenarului, producatorul britanic a pregatit o serie de suprize pentru fanii marcii.

Pe lista noutatilor se numara si conceptul EXP 100 GT. Noul prototip reprezinta un preview la nivel estetic al viitoarelor modele Bentley si integreaza, in acelasi timp, o serie de sisteme care isi vor face aparitia pe masinile de serie pe care le va dezvolta producatorul britanic in urmatorii ani, scrie Automarket.

Pentru moment, Bentley a pregatit o imagine si un scurt teaser video care anunta lansarea din 10 iulie. In ceea ce priveste detaliile, oficialii companiei au afirmat ca noul EXP 100 GT va fi un concept cu emisii zero si cu tehnologii avansate de conducere autonoma, restul informatiilor urmand sa fie anuntate in momentul prezentarii.

Citeste mai mult despre acest subiect pe Automarket.

Sursa foto: ezphoto / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri