Renault va aduce anul viitor un facelift modelului Sandero. Primele doua imagini au fost dezvaluite de Renault Brazilia si prezinta modificarile facute partii din fata si celei din spate, scrie Carscoops.

Pentru moment, nu este clar daca Dacia Sandero va primi aceleasi actualizari ca Renault Sandero.

In fata, farurile primesc actualizari minore comparativ cu modelul lansat in 2016, inclusiv o semnatura cu LED-uri in forma literei C. Bara de protectie fata va primi un nou design sportiv. O alta modificare a fost facuta la capota care se extinde acum mai mult spre grila.

Modificarile sunt mai vizibile in partea din spate intrucat Sandero a primit o noua semnatura LED. Bara spate este, de asemenea, revizuita.

Renault Sandero va continua sa fie construit in Curitiba, Brazilia pentru piata locala si alte tari din America Latina.

Insigna 1.6 nu lasa nici o indoiala in legatura cu motorul, care ar trebui sa fie unitatea SCS 116 cu aspiratie naturala care produce 115 CP cand este alimentata cu benzina si 116 CP atunci cand ruleaza pe etanol, combustibilul favorit in Brazilia. O unitate mai mica de 1,0 SCe ar trebui sa fie motorul entry-level.

Potrivit presei braziliene, transmisia automata cu 4 trepte va fi inlocuita de una CVT.

Nu exista inca nicio fotografie a interiorului, dar hatch-ul ar trebui sa aduca unele imbunatatiri tabloului de bord, panourilor usilor si scaunelor. Aceste actualizari se vor aplica tuturor versiunilor Sandero, inclusiv echiparii Stepway.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri