Mazda pastreaza trendul crescator al vanzarilor in Romania. Astfel, producatorul a comercializat 1.191 de vehicule in Romania in primele sase luni, mai mult cu 5% comparativ cu aceeasi perioada din 2018.

Cel mai vandut model pe piata locala a fost Mazda CX-5 cu 407 unitati, in timp ce Mazda CX-3 si-a adjudecat locul 2 cu 347 de unitati, iar noua Mazda3 inchide podiumul cu 258 de masini comercializate.

„CX-5 si CX-3 se mentin pe primul loc in topul vanzarilor Mazda in Romania reconfirmand interesul sporit al pietei pentru SUV-uri, dar si atractivitatea modelelor Mazda care au beneficiat aproape anual de actualizari tehnologice si de elemente de confort. Noua Mazda3, cel mai nou model din gama si primul din noua generatie de autovehicule Mazda inca nu si-a aratat intregul potential, vanzarile incepand in al doilea trimestru al anului. Deja are un numar semnificativ de comenzi, iar mult asteptatul motor inovator SKYACTIV-X, cu aprindere prin compresie si control cu scanteie, ce va fi disponibil din toamna va fi un nou argument forte pentru compacta Mazda, pe langa designul premiat”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda Romania.

Mazda6 a inregistrat la randul sau o crestere importanta, cu 49% fata de primul semestru din 2018. Garantia modelelor este de 5 ani in limita a 150.000 de km.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri