Registrul Auto Roman (RAR) a postat pe pagina de Facebook imagini cu o masina foarte rara care s-a prezentat la sediul RAR Grivita pentru a obtine cartea de identitate CIV.

Masina este fabricata in 1988 si apartine unei doamne. Modelul se numeste Zimmer Golden Spirit Convertible si este extrem de rar, au fost fabricate doar 1.500 de unitati intre 1978 si 1988.

"Nu stim cat de usor gaseste loc de parcare, dar banuim ca intoarce toate privirile cand este scoasa in trafic. Bijuteria din fotografii s-a prezentat la RAR Grivita ca sa obtina CIV si ne-a atras atentia. (...) A fost inspirata de legendarul Excalibur, este fabricata in 1988 si are un motor de 5 litri pe benzina. Au fost fabricate aproximativ 1.500 de astfel de masini", spun reprezentantii RAR.

Astfel de masini se vand la licitatii cu un pret de pornire de peste 20.000 de dolari.

Acest model are un motor V8 pe benzina de 5 litri intalnit si pe Ford Mustang. Transmisia este automata cu 3 trepte. Masina are aer conditionat, servodirectie, cruise control, geamuri electrice, inchidere centralizata, scaune electrice.

Citeste si:
M. Muncii: In Romania, oamenii vor sa se pensioneze cat mai devreme
Ministrul Muncii, despre...

Zimmer Golden Spirit a intrat in productie in 1978 in Pompano Beach, Florida, fiind fabricat de Zimmer Motorcars Corporation. In anii "80, modelul era un competitor cu Excalibur Series IV Phaeton.

Zimmer Golden Spirit


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
PENNY Market incheie anul 2019 cu 256 de magazine deschise in Romania