Urmatoarea generatie BMW Seria 7 ar putea primi si o varianta electrica. Surse apropiate companiei spun ca varful de gama va avea o baterie de peste 120 kWh si o autonomie de pana la 700 de kilometri.
BMW are o strategie bine pusa la punct cu privire la electrificarea modelelor din portofoliu. Conform reprezentantilor companiei bavareze, pana la finalul anului 2023, gama BMW va include 25 de modele electrificate, multe dintre acestea urmand sa aiba o configuratie formata doar din motoare electrice.
Conform unor surse apropiate companiei, si viitoarea generatie BMW Seria 7 ar putea primi o varianta 100% electrica. Nemtii vor oferi mai multe versiuni ale pachetului de acumulatori, cea mai mica urmand sa aiba 80 kWh, in timp ce bateria utilizata pe varful de gama ar putea avea o capacitate de peste 120 kWh. In aceste conditii, viitorul Seria 7 electric va fi capabil sa parcuga pana la 700 de kilometri cu un singur "plin" al bateriilor.
Citeste stirea completa pe Automarket.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri