Clever extinde serviciul de transport alternativ CleverGo in alte doua mari orase din tara, in completarea serviciilor de taxi oferite deja in aplicatie. Serviciul este disponibil acum in Cluj si in Iasi, la mai putin de un an de cand a fost lansat in Bucuresti si in Timisoara.

Soferii parteneri care utilizeaza activ serviciul CleverGO in Cluj si in Iasi vor beneficia de 0% comision si numeroase bonusuri, putand ajunge la venituri nete de pana la 8.000 de lei pe luna.

”In Cluj si Iasi observam o evolutie accelerata a cererii de mobilitate raportata la capacitatea serviciilor de transport actuale. CleverGO este un serviciu complementar celui de taxi, lansarea sa in Bucuresti generand reducerea timpilor de asteptare pentru pasageri, cresterea cu 32% a numarului de comenzi medii per sofer si castiguri lunare mai mari cu 700 de lei pe luna pentru acestia. Vom continua sa investim masiv in dezvoltarea si modernizarea industriei de transport urban", spune Andrei Frunza, CEO Clever.

CleverGO este singurul serviciu din Romania care aplica un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de conditiile de trafic sau de cererea si oferta de masini dintr-un anumit moment, oferind astfel utilizatorilor control si predictibilitate din punct de vedere al costurilor.

Serviciul functioneaza pe principiul proximitatii, criteriul principal de alocare a unei comenzi fiind distanta dintre punctul din care a fost lansata comanda si locatia soferului. Pe langa criteriul de proximitate, aplicatia tine cont si de alte elemente precum ratingul soferului si preferintele de plata ale clientilor.

Platforma Clever colaboreaza doar cu soferi autorizati pentru activitati de transport taxi sau transport alternativ, avand in prezent peste 30.000 de soferi inregistrati la nivel national care asigura servicii de mobilitate urbana pentru mai mult de 1,5 milioane de utilizatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri