Traficul rutier va fi restrictionat total pe Bd. Unirii, intre Bd. Libertatii si Piata Unirii, respectiv pe Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite, incepand cu data de 20 septembrie 2019, ora 22:00 si pana la data de 23 septembrie 2019, ora 06:00, cu ocazia desfasurarii unor evenimente dedicate Zilelor Bucurestiului in Piata Constitutiei, anunta Societatea de Transport Bucuresti (STB), care este nevoita sa modifice traseele catorva autobuze.

STB SA modifica mai multe trasee cu ocazia desfasurarii evenimentelor dedicate Zilelor Bucurestiului, astfel:

Linia 136 va functiona pe traseul de baza intre “C.E.T. Vest Militari“ si intersectia Calea 13 Septembrie/ Bd. Libertatii, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Libertatii, cu intoarcere in rondul Piata Regina Maria.

Linia 361 va functiona pe traseul de baza intre terminalul “Complex Comercial Banesa” si intersectia Calea Victoriei/ Str. Natiunile Unite/ Splaiul Independentei, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independentei, pana la Piata Unirii. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 784 va functiona pe sensul spre terminalul "Piata Unirii" pe traseul de baza intre terminalul “Aeroport Henri Coanda“ si intersectia Calea 13 Septembrie/ Bd. Libertatii, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Libertatii, Bd. Regina Maria, Piata Unirii. Celalalt sens nu se modifica.

Linia de noapte N121 va functiona pe traseul de baza intre “Zetari“ si “Piata Arsenalului“ (intersectia Calea 13 Septembrie/ Str. Izvor), apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Str. Izvor, Bd. Natiunile Unite, Splaiul Independentei, pana la Piata Unirii.

Linia Bucharest City Tour va functiona pe traseul de baza intre “Piata Presei“ si intersectia Calea Victoriei/ Splaiul Independentei/ Bd. Natiunile Unite, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independentei (malul drept), Piata Unirii (Aleea III, Aleea II), apoi traseul de baza.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri