Circulatia este deviata pe un tronson al Autostrazii Soarelui, intre localitatile Cernica si Branesti, unde se desfasoara lucrari de intretinere, care se vor incheia in 1 noiembrie, anunta Centrul Infotrafic.

Pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti – Constanta, pe tronsonul kilometric 21 - 24, intre localitatile Cernica si Branesti (judetul Ilfov), se efectueaza lucrari de intretinere a partii carosabile. Din acest motiv, circulatia este deviata de pe sensul catre Constanta pe sensul catre Bucuresti, unde traficul se desfasoara pe cate o banda pentru fiecare directie. Lucrarile se vor incheia pe data de 1 noiembrie 2019.

Alte restrictii din tara

Pe DN24 Iasi – Vaslui, in zona localitatii Poieni (judetul Iasi), circulatia se desfasoara pe un fir alternativ, ca urmare a efectuarii lucrarilor de intretinere a partii carosabile si de toaletare a vegetatiei din zona. Lucrarile vor avea loc pana la data de 11 octombrie 2019.

In perioada 18 - 21 septembrie 2019, in intervalul orar 10.00 – 14.00, pe DN4 Bucuresti – Oltenita, la kilometrul 21+490 de metri, pe raza localitatii Frumusani (judetul Calarasi), circulatia rutiera va fi intrerupta de doua ori pe zi, timp de aproximativ 15 minute, pentru a permite executarea unor lucrari de inlocuire a unui fir de inalta tensiune.

Sursa foto: Facebook Directia Regionala Drumuri si Poduri Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri