Renault este interesata sa produca in Europa bateriile necesare pentru masini electrice, in cadrul proiectului comun anuntat anterior de Franta si Germania.

Constructorii auto din Europa incep sa fie din ce in ce mai interesati de proiectele care prevad productia de baterii pentru masini electrice. Renault este ultimul mare producator care si-a anuntat intentia de a produce baterii pe teritoriul european, insa numai in cazul in care aceasta strategie va fi eficienta din punct de vedere al costurilor.

"Suntem in favoarea proiectului, singura conditie este sa identificam un plan economic viabil. Trebuie sa aiba sens din punct de vedere economic", a declarat Jean-Dominique Senard, presedintele celor de la Renault.

Franta si Germania au pus in luna aprilie bazele unui proiect european pentru productia de baterii pentru masini electrice in cele doua tari. Primul producator major care a aderat la noul proiect a fost Grupul PSA Peugeot-Citroen, inclusiv cu brandul Opel, alaturi de producatorul francez de baterii Saft.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri