Brigada Rutiera a Capitalei informeaza ca, in acest weekend, vor fi impuse mai multe restrictii de trafic, avand in vedere desfasurarea unor evenimente, noteaza Agerpres.

*** In zilele de vineri, sambata si duminica, intre orele 19,30 - 21,30, se va desfasura evenimentul cultural "Simfonia Apei" in Piata Unirii - Fantani Unirii. In aceste zile, se va restrictiona traficul rutier pe bd. Unirii, segmentul cuprins intre bd. Dimitrie Cantemir si Splaiul Independentei (zona fantani).

Ca rute ocolitoare se recomanda:
- Splaiul Independentei - Piata Unirii - bd. Corneliu Coposu;
- bd. Regina Maria - Piata Unirii - Splaiul Unirii;
- bd. Dimitrie Cantemir - Pasaj Unirii - Piata Universitatii.

*** Sambata, intre orele 16,00 - 20,00, va avea loc o actiune publica de protest.

Pentru buna desfasurare a activitatii, intre orele 18,00 - 19,30, traficul rutier se va restrictiona, pe banda I, pe traseul Piata Victoriei (trotuarul Muzeului Antipa) - traversare pe la parcarea TNT - incadrare pe banda I de circulatie pe bd. Lascar Catargiu (in dreptul Magazinului Orange) - continuare pe bd. Lascar Catargiu spre Piata Romana - Piata Romana - bd. Gheorghe Magheru - punct final bd. Gheorghe Magheru intersectie cu str. George Enescu.

*** Sambata si duminica, intre orele 11,00 - 22,30, se va organiza un eveniment cultural-artistic denumit "Blockparty in District 40".

Astfel, pentru buna desfasurare a activitatii, incepand cu ora 6,00, se va restrictiona traficul rutier pe str. Ion Luca Caragiale, de la intersectia cu str. Jean Luigi Calderon si str. Gradina Icoanei pana la intersectia cu str. C. A. Rosetti si Maria Rosetti.

*** De asemenea, sambata si duminica, intre orele 11,00 - 22,00, va fi organizat un eveniment cultural-artistic denumit "Festivalul de fotografie", desfasurat pe str. Uranus nr. 150, in dreptul cladirii The Ark. Pentru acest lucru se va restrictiona traficul rutier pe breteaua de acces care face legatura intre Calea Rahovei si Str. Uranus.

*** Duminica, in zona Piata Arcului de Triumf - Piata Victoriei, intre orele 10,00 - 18,00, va avea loc "Race for the Cure Romania".

Intre orele 10,00 - 11,30, va avea loc un cross pe traseul Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle - bd. Constantin Prezan (restrictionare totala) - sos. Kiseleff (inchidere totala, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei) - bd. Aviatorilor (pe trotuarul de pe partea dreapta a sensului de circulatie dinspre Piata Charles de Gaulle catre Piata Victoriei) - Piata Charles de Gaulle cu traversare pe la Hotel Helvetia) - bd. Aviatorilor (trotuarul adiacent Parcului Regele Mihai I) - Aleea Arcul de Triumf (intrare din bd. Aviatorilor) - zona ExpoFlora - Piata Charles de Gaulle.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, intre orele 7,00 - 15,00, se va restrictiona accesul auto pe breteaua adiacenta Parcului Regele Mihai I, perimetrul cuprins intre Piata Beijing (intrare Pescarusi) si Piata Charles de Gaulle, iar intre orele 6,00 - 15,00, se va inchide breteaua din fata statuii Charles de Gaulle de la intrarea in Parcul Regele Mihai I.

Ca rute alternative se recomanda:
- Arcul de Triumf - bd. Maresal Alexandru Averescu - bd. Ion Mihalache - str. Buzesti;
- bd. Ion Mihalache - bd. Banul Manta - sos. Nicolae Titulescu - Piata Victoriei - bd. Iancu de Hunedoara - sos. Stefan cel Mare

*** Tot duminica, in zona Padurii Baneasa, intre orele 8,00 - 15,00, se va organiza o competitie sportiva denumita "Baneasa Race".

Pentru buna desfasurare a evenimentului, se va restrictiona traficul rutier intre orele 9,00 - 14,30, pe segmentul de drum cuprins intre Aleea Privighetorilor si Aleea Padina si pe str. Vadul Moldovei, segmentul cuprins intre Poligonul de Tir Sportiv Iosiv Sarbu si intersectia cu Drumul Padurea Pusnicu.

Brigada Rutiera le solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri