DKV Mobility Services Group, cel mai mare furnizor pentru decontarea internationala a taxelor, a achizitionat 25% din compania spaniola VAT Services.

Contractul a fost semnat recent la Madrid. Familia Alfaro ramane actionarul majoritar al companiei cu 57 de procente detinute. Ambele parti au convenit sa nu dezvaluie pretul de achizitie.

VAT Services este lider in Spania in domeniul decontarii taxelor de drum, restituirilor fiscale si cardurilor de carburanti. VAT Services a realizat o cifra de afaceri de peste 200 de milioane de euro in 2018, cu peste 1.500 de clienti activi si 36.000 de dispozitive de bord instalate in intreaga lume.

„Ne asteptam ca participarea DKV la VAT Services sa ofere un imbold semnificativ portofoliului nostru, care va avea un rol decisiv pentru extinderea companiei noastre in Peninsula Iberica”, spune Carlos Alfaro, directorul general al VAT Services.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, avand aproximativ 1.000 de angajati. In anul 2018, grupul a realizat o cifra de afaceri de 8,6 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. Actualmente, peste 200.000 de clienti utilizeaza 3,7 milioane DKV CARD-uri si dispozitive on-board.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri