Politistii le reamintesc soferilor ca sunt obligati sa circule cu anvelope de iarna pe DN7C - Transfagarasan, unde soseaua este deszapezita, in conditiile in care la Balea Lac, la altitudine de peste 2.000 de metri in masivul Fagaras, stratul de zapada masoara 17 centimetri, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Sibiu si a meteorologilor locali.

"La altitudine, iarna incepe sa isi faca simtita prezenta. Pe Transfagarasan, DN 7C, carosabilul este acoperit cu zapada, iar utilajele intervin pentru degajarea drumului. Traficul este deschis pe acest drum national, iar conducatorii auto care il traverseaza sunt obligati sa isi echipeze autovehiculele cu anvelope de iarna", se arata in comunicatul IPJ Sibiu, scrie Agerpres.

Potrivit unei informari ANM, "pana la data de 08.10.2019, ora 1000, este in vigoare o informare generala de vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitatii mixte in zonele subcarpatice."

Soferii sunt sfatuiti ca inainte de a pleca la drum, sa se informeze despre conditiile meteo si starea drumurilor, apeland unul dintre numerele de telefon: 9360, 3157566, 3186609 sau 3186631 ale Comandamentului Central de Iarna.

Soferii pot circula pana la 1 noiembrie, pe Transfagarasan, pana la Balea Lac, dupa care, accesul se va face doar cu telecabina intre Balea Cascada si Balea Lac. In prezent, accesul se poate face si cu telecabina, cand conditiile meteo sunt bune, pana la Balea Lac.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri