Registrul Auto Roman, prin Departamentul de Supraveghere Piata, a desfasurat, in ultimele doua luni, actiuni de control care au vizat activitatea service-urilor auto. Valoarea amenzilor aplicate de RAR a fost de aproximativ 250.000 euro.

Sanctiunile contraventionale aplicate pe parcursul ultimelor doua luni de Registrul Auto Roman depasesc valoarea de 1.200.000 lei.

"In cadrul actiunilor de control desfasurate pe parcursul ultimelor doua luni de Registrul Auto Roman au fost verificate 891 de service-uri auto", se arata in comunicat.

Inspectorii Departamentului Supraveghere Piata au constatat urmatoarele neconformitati:
- lipsa autorizatiei tehnice de functionare
- comercializarea unor componente provenite din procesul de dezmembrare a sistemelor de franare si directie
- utilizarea in procesul de reparatii a unor componente provenite din procesul de dezmembrare a autovehicule, fara a avea acceptul proprietarului autovehiculului reparat
- lipsa inspectiilor finale care sa demonstreze conformitatea lucrarilor de reparatii efectuate

Ca urmare a neconformitatilor constatate, inspectorii Registrului Auto Roman au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 1.229.000 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri