Viitorul Porsche Macan electric va avea la baza noua arhitectura Premium Platform Electric, platforma dezvoltata de constructorul din Stuttgart impreuna cu Audi. Versiunea de top a SUV-ului electric ar urma sa ofere 700 de cai putere.

La finalul anului trecut, oficialii Porsche au confirmat ca SUV-ul Macan va primi si o versiune electrica. Modelul va fi disponibil incepand cu 2021, iar conform oficialilor companiei din Stuttgart, versiunea electrica va fi comercializata in paralel cu variantele cu motoare cu combustie interna. Altfel spus, Porsche va miza pe aceeasi idee folosita in cazul Taycan/Panamera.

"Exista clienti care inca nu sunt pregatiti sa treaca la un model electric. In acest caz, vom avea in oferta doua masini complet diferite", a declarat Julian Baumann, directorul departamentului care se ocupa de dezvoltarea SUV-urilor Porsche.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri