Eleganta si dinamica, Laguna a imbinat dintotdeauna caracteristici de exceptie din domeniul auto: confort desavarsit, atentie la detaliu, siguranta deplina.
Ce aduce nou anul 2007? O editie limitata care redefineste conceptul de dotare standard, si impune un termen nou: supradotat.

Eleganţa in design, echiparea de lux, solutiile tehnice care si-au dovedit calitatea si eficienta, precum si accentul pus pe siguranta, nu fac decat sa garanteze o experienta de 5 stele la volanul bolidului cu o motorizare de exceptie: 2.0 dCi 150CP. Renault propune singurul motor de 2.0dCi 150CP care dispune de o rezerva de putere dincolo de 4500tr/min, acolo unde concurentii sai au renuntat deja. Un beneficiu in plus este consumul, 5.8l/100km mixt.

Laguna 'Luxury' 2.0 dCi 150CP impune luxul ca standard (p)
Dupa ce in 2001 a fost primul autovehicul din categoria sa care a obtinut nota maxima de 5 stele la crash-testele Euro NCAP, Laguna a continuat sa evolueze, fiabilitatea in utilizare si calitatea executiei plasand modelul in Top 5 CALITATE conform statisticilor ADAC (Automobil Club German) din 2006. La inceput de 2007, Laguna, prin versiunea Luxury , ar merita cu siguranta o noua recunoastere: singura masina supradotata standard.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Vehiculele electrice ar putea fi scutite de TVA în Europa
Setari Cookie-uri