Zilnic pe aeroporturile din Romania sunt anulate sau au intarzieri in medie 5-6 zboruri, ceea ce rezulta intr-o medie de 500 de romani afectati in fiecare zi. Peste 1000 de zboruri cu astfel de probleme au fost inregistrate doar in ultimele 9 luni pe aeroporturile din Romania.

Conform datelor FlightClaim.ro, valoarea totala a compensatiilor la care acestia ar avea dreptul anual depaseste 35-40 de milioane de euro.

Aproximativ 180.000 de romani afectati in fiecare an de anularea sau intarzierea zborului

Traficul aerian in Romania inregistreaza record dupa record, cu un numar de zboruri in crestere. Deja aeroporturile Romaniei au peste 20 de milioane de pasageri anual, ceea ce creste presiunea pe angajatii aeroporturilor, dar si incidenta problemelor de zbor. In fiecare zi in medie 5-6 zboruri care aterizeaza sau decoleaza din Romania au intarzieri de peste 3 ore sau sunt anulate.

Din 10 pasageri romani eligibili, in medie doar unul isi obtine drepturile de la companiile aeriene

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri