Mult asteptata camioneta electrica anuntata in urma cu cativa ani de catre Tesla va fi lansata pe 21 noiembrie in Los Angeles, conform precizarilor facute de catre Elon Musk intr-un mesaj pe Twitter.

Antreprenorul a precizat ca automobilul, anuntat pentru prima data in 2013, va avea un pret de start de mai putin de 50.000 de dolari si ca va fi un pick up mai bun decat F-150 lansat de Ford si o masina sport mai buna decat Porsche 911. Tesla a publicat in luna martie un teaser cu modelul, insa oferind extrem de putine detalii.

Camionetele sunt la mare cautare in Statele Unite ale Americii, automobilele din seria F a celor de la Ford fiind pe primul loc in preferintele americanilor de mai bine de 40 de ani. Este stiut faptul ca americanii raman loiali producatorilor "traditionali" din zona, in ciuda eforturilor sustinute ale japonezilor de la Toyota si Nissan de a castiga o cota de piata mai mare, conform CNN.com.

De asemenea, Ford lucreaza la o varianta electrica a camionetei F-150 si a publicat si un filmulet in care un prototip trage un tren plin cu masini. Il puteti vedea mai jos:

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri