Autovit.ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din Romania destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate. Pentru ca este o decizie importanta, consumatorii nu trebuie sa ia o decizie intr-o singura zi.

Cea de-a sasea editie de Black Friday pe Autovit.ro se desfasoara in perioada 13-15 noiembrie, oferind mai mult timp cumparatorilor sa isi gaseasca masina dorita. Autovit.ro a organizat prima editie dedicata autoturismelor in 2013.

In 2019, ofertele pregatite de partenerii Autovit.ro depasesc 100 de autoturisme de la cei mai cautati producatori, precum Volkswagen, Ford, Dacia, Opel, Renault, Seat, Mercedes, Audi, BMW, Volvo.

Reducerile vor ajunge pana la 40% pentru anumite autoturisme. Ca valoare a discount-ului, vor exista masini si cu 14.000 euro mai ieftine decat in mod obisnuit.

“An dupa an, de Black Friday, le-am oferit utilizatorilor Autovit.ro discount-uri importante la masini care au intrat in top 10 al cautarilor de pe platforma noastra. De exemplu, in 2018, valoarea reducerilor din aceasta perioada a insumat aproape un milion de euro, iar valoarea masinilor scoase la vanzare a atins suma de 6,2 milioane de euro. Anul acesta colaboram cu 18 dealeri pentru campania de Black Friday”, a declarat Andrei Dumuta, Business Manager Autovit.ro.

Interesul utilizatorilor romani pentru autoturisme de Black Friday a crescut de la an la an, lucru care se poate observa si din traficul inregistrat pe site in ziua Black Friday in 2018 (peste 180.000 de vizitatori unici), cu 34% mai mult comparativ cu editia din 2017.

Pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, utilizatorii trebuie sa parcurga cativa pasi simpli: sa sune la dealerul care propune oferta si sa achite un avans pentru a rezerva masina dorita.

Totodata, cumparatorii se pot inscrie inainte de inceperea campaniei, pana pe 12 noiembrie, pe blackfriday.autovit.ro, completand formularul de pe pagina. Acestia vor primi alerte prin email si SMS pentru a afla ce oferte sunt disponibile de Black Friday imediat ce campania incepe.

Autovit.ro este cea mai mare platforma online din Romania destinata vanzarii si cumpararii de masini noi si second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunari si peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre romanii interesati de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpara o masina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri