Circulatia pe sensul de mers Arad-Timisoara al autostrazii A1 este intrerupta de la ora 6,00, marti, fiind deviata pe DN 69, dupa ce, in urma unei tamponari, cantitati mari de bitum s-au scurs pe asfalt dintr-o autocisterna, anunta Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, in tamponare au fost implicate un autotren incarcat cu fier vechi, o autocisterna cu bitum fierbinte si un autoturism.

"Exista scurgeri de bitum, iar traficul a fost intrerupt", precizeaza ISU Arad.

Atat reprezentantii ISU, cat si cei ai Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), au declarat ca nu exista persoane ranite.

Reprezentantii IPJ Arad nu pot preciza momentul la care va fi reluat traficul.

"Colegii de la autostrazi nu pot estima in acest moment cat timp va mai fi blocata autostrada, intrucat sunt scurgeri de bitum. Acesta trebuie indepartat prin metode speciale", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri