Magazinul online store.falcon.ro va avea reduceri de pana la 41% la camerele auto DVR, dar si de pana la 72% la casti JVC, vineri, 15 noiembrie. In oferta mai intra sisteme de securitate pentru masina, detectoare de radar, senzori de parcare, sisteme audio, walkie-talkie, dar si drone si accesorii.

Falcon Electronics, lider pe piata echipamentelor electronice auto din Romania va da startul campaniei Black Friday vineri, 15 noiembrie 2019, incepand cu ora 8:30.

Vedetele campaniei din acest an vor fi camerele auto DVR Nextbase care vor avea reduceri de pana la 41%. Modelul 412GW, unul din modelele de top de la Nextbase, va fi comercializat la 469 de lei, in loc de 799 de lei, iar modelul Nextbase112 va avea pret de Black Friday de doar 189 de lei.

De cele mai mari reduceri procentuale vor beneficia cumparatorii care aleg castile JVC, ce vor fi comercializate la un pret cu pana la 72% mai mic decat in oferta curenta.

Sistemele de securitate Viper vor avea reduceri de pana la 24%, senzorii de parcare Directed de pana la 27%, detectoarele de radar Cobra si Whistler de pana la 40%. Sistemele GPS Navon vor beneficia de un pret mai mic cu 37% decat in oferta obisnuita a magazinului online.

Sistemele audio pentru masina JVC si Sony vor avea reduceri de pana la 35%, iar camerele video JVC de pana la 32%.

Cele mai mari discounturi valorice vor fi acordate la dronele Parrot, modelele Anafi beneficiind de o reducere de 600 de lei.

“Black Friday a devenit deja o traditie, iar la cea de a 9-a editie Black Friday punem accent pe securitatea in trafic, propunand oferte foarte bune la camere auto DVR, la sistemele de securitate, dar si la sistemele audio cu Bluetooth care permit convorbiri telefonice in timp ce esti la volan, cu respectarea noilor prevederi legale“, declara Corina Ditu, Marketing Manager la Falcon Electronics.

Reducerile de preturi sunt atat direct pe store.falcon.ro, cat si la partenerii Falcon Electronics care desfasoara campanii Black Friday, marii retaileri online si offline, dar si principalele magazine si ateliere specializate auto.

Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 24 de ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon Electronics comercializeaza produse performante apartinand unor branduri de renume mondial. Este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, senzorii de parcare Directed, camerele auto DVR Nextbase detectoarele de radar Escort, Whistler si Cobra, car kit-urile Parrot si Bury, statiile walkie-talkie Cobra, dronele DJI si Parrot, dispozitivele de navigatie Navon, sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio de la Sony si JVC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri