Dacia a lansat noile versiuni Logan Stepway, care au in exclusivitate culoarea Bleu Azurite. Modelul este disponibil in trei variante de motorizare, benzina TCe 90, Blue dCi 75 si Blue dCi 95.

Preturile sunt cuprinse intre 10.250 euro (TVA inclus) pentru varianta echipata cu motorul TCe 90, si 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95.

Modelul poate fi echipat optional cu jante de aluminiu, aer conditionat cu reglare automata si camera video pentru asistenta la parcarea cu spatele.

Noile versiuni se remarca prin elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atat de protectiile laterale specifice, de culoare neagra, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, cat si de jantele de 16‘’ Flexwheels.

Interiorul, spatios si primitor, dispune de o tapiterie specifica, in doua nuante de gri. Denumirea Stepway se regaseste atat pe spatarele scaunelor, cat si in partea de jos a volanului imbracat in piele. Confortul oferit este subliniat de prezenta unei game largi de echipamente, printre care sistemul de navigatie MediaNav, cu ecran tactil de 7‘’, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistenta la parcarea cu spatele.

Noul Logan Stepway asigura un spatiu generos pentru toti ocupantii sai si pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situandu-se printre cele mai bune din segment (510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri in cazul in care bancheta spate este rabatata).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri