Podul Nicolae Grigorescu, care ar putea fluidiza circulatia in zona de sud a Capitalei, este gata, dar nu poate fi folosit. Constructia, care a costat aproape 100 de milioane de lei, a fost ridicata prea aproape de liniile de inalta tensiune.

"Cu cat urcam panta pasajului ne apropiem de firele de transport energie, cu 100.000 de volti. Daca te uiti, daca eu te ridic si ridici mana ajungi la un metru de fire, mi-e si frica sa ridic mana! Cand avem ceata, ploaie densa sau ninsoare - ati vazut fenomene intamplate in Gara de Nord de la cei 27.000 de volti", a declarata Dan Trifu, presedinte Eco-Civica.

Pasajul Nicolae Grigorescu face parte din strapungerea Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu. In etapa a doua artera va ajunge pana in Soseaua Oltenitei.

Cititi in continuare pe Digi24.ro.

Sursa foto: Captura Digi24

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri