Primul serviciu romanesc de inchiriere de masini direct de la proprietar catre client - perpetoo.com, a fost lansat oficial, acesta fiind disponibil in prezent in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara si urmeaza sa fie disponibil in viitor in Brasov, Constanta, Sibiu si Oradea.

Site-ul perpetoo.com intermediaza procesul prin care proprietari de automobile isi pun masinile la dispozitia clientilor interesati. Prima inchiriere a avut loc pe 25 octombrie 2019, au anuntat creatorii start-up-ului, scrie Agerpres.

Tariful de inchiriere catre client este stabilit de proprietarul autoturismului, iar platforma incaseaza un comision. Potrivit reprezentantilor perpetoo.com, acest comision este in prezent de 5 euro pentru fiecare 25 de euro incasati de la client.

Serviciul accepta oferte de inchiriere de masini avand maximum 10 ani vechime, potrivit reprezentantilor start-up-ului.

Acestia sustin ca toate operatiunile sunt fiscalizate, deoarece platforma accepta doar plata cu cardul.

Persoanele interesate sa plaseze automobile in inchiriere pe acest site trebuie sa isi infiinteze firme si sa realizeze contracte de chirie cu beneficiarii, au mai precizat reprezentantii perpetoo.com.

Acestia au declarat ca nu este necesar un proces de autorizare speciala pe domeniul transporturilor pentru cei interesati sa ofere masini de inchiriat prin aceasta platforma, deoarece relatia comerciala dintre proprietarii de masini si clienti este una de inchiriere intre doua parti.

Proiectul include oferte de asigurare speciale pentru masinile participante.

Clientii au la dispozitie un sistem de rating prin care pot clasifica ofertantii de masini de inchiriat, potrivit reprezentantilor start-up-ului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri