Cefin Trucks a livrat 1.000 de camioane Ford Trucks, in Romania, in primele 15 luni de la lansarea brandului pe piata. Compania isi propune ca in urmatoarele 7-8 luni sa livreze inca 1.000 de unitati.

Obiectivul companiei este de a aduce Ford Trucks in topul 3 al brandurilor prezente pe piata locala a transporturilor, prin numarul de vehicule vandute in Romania, pana la finalul anului 2021 si sa isi creasca vanzarile in anul 2020.

Acest obiectiv este in conformitate cu angajamentul companiei Cefin Trucks de a livra vehiculul cu numarul 2.000 in jumatate din timpul alocat livrarii primelor 1.000 de unitati: 15 luni.

Selim Yazici, Directorul Ford Trucks pe Regiunea Europa Centrala si de Est, a declarat ca vor continua cresterea rapida avuta in anul 2019. „Am reusit sa atingem cota de piata de peste 8% cu ajutorul serviciilor oferite de distribuitorul nostru, CEFIN Trucks, pentru clientii nostri, prin solutiile de vanzare, post-vanzare, tranzactionare si finantare, in Romania. Exista o tendinta promitatoare de crestere si in segmentul de Cap Tractor, care este cea mai mare divizie din Romania. Obiectivul nostru este sa dezvoltam acest segment, ajungand la o cota de piata de 12%."

In primul an de activitate, Cefin Trucks, in calitate de importator si distribuitor al Ford Trucks, a inregistrat vanzari de 157 de unitati (1% pentru segmentul de transport, 17% pentru segmentul de constructii si 7% pentru segmentul de vehicule specializate), cu o cota de 2,36%.

In al doilea an, compania si-a indeplinit si depasit obiectivul stabilit, surclasand deja, in semestrul al doilea, doi competitori cu o prezenta traditionala pe piata. Numarul unitatilor vandute s-a dublat, ajungand la 357, iar cota de piata la 5%.

Vanzarile au crescut si mai mult in 2019, cu peste 570 de unitati livrate si o cota totala de piata de peste 8%. Datorita lansarii FMAX, un vehicul perfect potrivit pentru transportul international, Cefin Trucks intentioneaza sa-si consolideze pozitia de lider pe segmentul Constructii si Vehicule municipale si sa-si creasca substantial vanzarile de vehicule rutiere internationale in 2020.

Cefin Trucks ofera servicii post-vanzare, prin centrele sale din Bucuresti, Brasov, Deva si Arad si, prin reteaua sa de parteneri de servicii, in Constanta, Craiova, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timisoara si Cluj si planuieste deschiderea a trei noi locatii de post-vanzare in 2019.

Cefin Trucks este lider de piata in comertul de camioane rulate si, astfel, le poate acorda clientilor sai preturi de cumparare si tranzactii foarte competitive, in ceea ce priveste valoarea adaugata serviciilor financiare venite odata cu vanzarea de camioane noi. Toate vehiculele Ford Trucks livrate in Romania sunt echipate cu sistemene de monitorizare GPS oferite de grupul Viasat.

Echipa de vanzari Cefin Trucks a crescut in mod constant, de la 10 angajati in 2017 pana la 23 in momentul de fata, oferind acum o acoperire teritoriala completa, distribuita intr-o retea de 12 birouri de vanzari si 12 centre de service autorizate.

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producatori internationali de camioane de mare tonaj din lume. Producem o gama larga de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de constructii si camioane de distributie cu o greutate de peste 16 tone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri