Ninge in judetele Caras-Severin, Maramures, Brasov, Covasna si Suceava. Drumarii de la CNAIR au actionat pentru a mentine practicabila, in conditii de siguranta, reteaua rutiera cu 608 utilaje si au raspandit aproximativ 4.220 tone material antiderapant.

"La aceasta ora ninge in judetele Caras-Severin, Maramures, Brasov, Covasna si Suceava. Facem apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate", spun reprezentantii CNAIR.

Directiile regionale ale CNAIR au actionat astfel:

DRDP Brasov - 109 autoutilaje si s-au raspandit 789 tone material antiderapant

DRDP Bucuresti - 5 autoutilaje si s-au raspandit 14 tone material antiderapant

DRDP Craiova - 55 autoutilaje si s-au raspandit 42 tone material antiderapant

DRDP Timisoara - 81 autoutilaje si s-au raspindit 477,5 tone material antiderapant

DRDP Cluj – 168 autoutilaje si s-au raspandit 1599 tone material antiderapant

DRDP Iasi - 149 autoutilaje si s-au raspandit 1296 tone material antiderapant

DRDP Constanta - 41 autoutilaje si s-au raspandit 1 tona material antiderapant

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri