Jaguar lanseaza noul F-Type, disponibil pentru comenzi in Romania incepand cu 2020. Noul Jaguar F-Type R are 575 CP cu un motor V8 si ajunge de la 0 la 100 km pe ora in doar 3,7 secunde.

Modelul este prevazut cu sasiu si suspensie imbunatatite, bare anti-ruliu, directie asistata electric si stiluri noi de jante.

Motorizarile disponibile in Romania – in patru cilindri cu putere de 300 CP si in 8 cilindri V8 cu puteri de 450 CP si respectiv 575 CP – sunt prevazute cu evacuare sport activa cu intensitatea zgomotului reglabila.

Clientii care aleg motorul V8 450 CP sau 575 CP beneficiaza de noua functie Quiet Start, care asigura un sunet mai subtil, mai rafinat. Daca se doreste, Quiet Start poate fi suprasolicitat prin selectarea Modului Dynamic sau prin apasarea butonului de evacuare sport activa cu intensitatea zgomotului reglabila.

Clientii au posibilitatea de a alege si varianta exclusivista F-Type First Edition. Bazat pe nivelul de echipare R-Dynamic, First Edition este disponibil doar in primul an de la lansare si are detalii unice precum Pachetul de Design Exterior in contemporanul Dorchester Grey si jante de 20 de inci Gloss Black cu 5 spite si finisaj Diamond-Turned, acestea completand posibilitatea de a alege intre culorile exterioare Santorini Black, Eiger Gre sau Fuji White.

Interiorul este dotat cu scaune din piele Windsor, ajustabile pe 12 directii, in nuanta negru Ebony si cusaturi Light Oyster sau in nuanta rosu Mars si cusaturi Flame Red. Printre alte imbunatatiri se numara panoul de bord invelit in alcantara cu monograma embosata, padelele din aluminiu si un plafon din piele intoarsa negru Ebony.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri