La nivel national s-au produs in ziua de vineri, 27 decembrie, 19 accidente grave de circulatie, in urma carora patru persoane au decedat, iar 15 au fost grav ranite, informeaza IGPR, citat de Agerpres.

Politistii au depistat, vineri, 11 urmariti si au prins in flagrant delict peste 100 de persoane, au retinut 397 de permise de conducere pentru nereguli rutiere si au aplicat 4.736 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.796.200 de lei.

"Ieri, 27 decembrie, politistii au organizat 219 actiuni pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice si au intervenit la 3.055 de sesizari, dintre care 2.540 prin 112. Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 4.736 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.796.200 de lei, iar, ca masuri complementare, au confiscat bunuri de 12.759 de lei. Politistii au constatat, in ultimele 24 de ore, 800 de infractiuni si au surprins in flagrant delict 121 de persoane. De asemenea, au depistat 11 urmariti national sau international, iar in cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de masuri preventive", se arata intr-un comunicat al IGPR transmis, sambata, AGERPRES.

In trafic, politistii rutieri au constatat 104 infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. In cazul a 397 de conducatori auto, a fost retinut permisul de conducere, pentru abaterile constatate, fiind retrase si 87 certificate de inmatriculare, se mentioneaza in comunicat.

Sursa foto: PIRO4D | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri