Traficul se mentine intens, vineri la pranz, pe DN1, coloane de masini fiind formate in mai multe localitati, precum Comarnic, Breaza, Busteni, Azuga, informeaza IPJ Prahova.

"Circulatia pe DN1, in zona montana, se desfasoara in urmatoarele conditii: pe sensul de mers catre Brasov, se inregistreaza coloana in miscare de la km 99 pana la km 107 (Comarnic), in localitatea Breaza pana in DN 1, de la km 124 pana la km 130 (Busteni). Pe sensul catre Bucuresti, se inregistreaza coloana in miscare de la km 135 (Azuga), pana la km 132 (Busteni), pe strada Zamora din Busteni. Pe zona montana, un numar de 16 lucratori de politie rutiera actioneaza pentru asigurarea fluentei traficului si prevenirea accidentelor si ambuteiajelor rutiere", precizeaza IPJ Prahova, scrie Agerpres.

Politia recomanda conducatorilor auto sa respecte regulile de circulatie, sa pastreze o distanta de siguranta fata de autovehiculele ce circula in fata lor, sa se asigure temeinic la schimbarea directiei de mers si a benzilor de circulatie, sa respecte semnalele si indicatiile politistilor rutieri si sa manifeste calm si o conduita preventiva in trafic.

Tot vineri, o masina de Politie a fost tamponata pe DN1, in timp ce se afla cu mijloacele acustice si luminoase pornite in depasirea coloanei.

"Un echipaj de politie care se deplasa pe DN1 spre Sinaia, cu mijloacele acustice si luminoase pornite, la km 104+300m, in timp ce se afla in depasirea coloanei pe contrasens, a intrat in coliziune cu un auto care cobora spre Ploiesti. Acest autoturism ar fi franat, dar ar fi fost lovit din spate de un alt auto si proiectat in autospeciala de politie. In urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale", anunta IPJ Prahova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri