In anul 2019, orasul Oslo a inregistrat un singur deces in urma accidentelor rutiere. In acelasi timp, Norvegia nu a avut niciun deces la nivel national in randul copiilor de pana in 16 ani.

Norvegia este una dintre cele mai sigure tari europene din perspectiva sigurantei rutiere, iar datele oficiale raportate de Administratia Drumurilor Publice la inceputul acestui an confirma din nou acest lucru.

La nivel national, 110 persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere pe parcursul anului 2019, echivalentul a circa 20 de decese la un milion de locuitori, in crestere de la cele 108 decese inregistrate in 2018.

Cu toate acestea, Norvegia a inregistrat doua recorduri importante in privinta sigurantei rutiere. In primul rand, pentru prima oara in istoria sa, niciun copil cu varsta de pana in 16 ani nu a incetat din viata in urma accidentelor rutiere. In al doilea rand, in capitala Oslo s-a inregistrat un singur deces in urma accidentelor rutiere.

Citeste materialul integral pe Automarket.ro.

Sursa foto: saiko3p / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri