Livrarea gratuita a produselor prin curier la cele mai cunoscute magazine online depinde de valoarea cosului de cumparaturi si de categoria produselor. Daca livrarea va fi sau nu gratuita aflati in momentul comenzii.

eMAG a luat decizia de a nu mai suporta costul livrarii prin curier si a marit valoarea cosului la minim 1.500 lei. Iata diferentele dintre magazinele online in ceea ce priveste livrarea gratuita.

Comanda minima pentru livrari gratuite:

- Cel: 150 lei in Bucuresti si 300 lei in provincie

Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 150 lei si in tara peste 299 lei in limita a 4 kg, in raza de acoperire a firmelor de curierat. Conditii aici.

Atat in Bucuresti, cat si in tara, taxa de transport pentru electrocasnicele mari va fi adaugata automat in cosul de cumparaturi.
Livrarea produselor se face pana in fata imobilului casa / bloc.

- evomag: 150 lei in Bucuresti, 300 lei in provincie

Livrarea se face gratuit pentru comenzile a caror valoare totala depaseste suma de 150 Lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora. Exceptie fac electrocasnicele mari. Conditiile sunt aici.

Livrarea se face gratuit in tara pentru comenzile a caror valoare totala depasesc suma de 299 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora. Pentru frigidere si alte produse taxa este de 60 lei.

- eMAG: 1.500 lei

Clientii eMAG vor avea asigurat transportul gratuit doar daca produsele comandate au o valoare de cel putin 1.500 lei, comparativ cu 250 lei – pana recent valoarea minima a comenzilor care beneficiau de livrare la cost zero.

eMAG a introdus anul trecut si o taxa pentru livrarile cu plata ramburs, retailerul incercand astfel sa incurajeze plata cu cardul.

Astfel, taxa de livrare a eMAG va fi de 15 lei pentru produsele cu o valoare mai mica de 1.500 de lei, iar in cazul in care clientul alege sa plateasca ramburs se mai adauga alti 5 lei. Conditiile sunt aici.

- Altex: 200 lei

Altex ofera livrarea gratuita prin curier pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pentru anvelope, jante, chiar daca costul este peste 200 lei, se plateste o taxa de transport de 5 lei pe bucata.

Exceptie fac aparatele grele. Conditiile sunt pe site. Pentru acestea, taxa de transport este de 25 lei pentru fiecare produs comandat, indiferent de promotiile existente. Livrarea produselor asigurata prin firma partenera se efectueaza pana la usa, poarta locuintei.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei se percepe o taxa de transport de 15 lei, indiferent de metoda de plata.

- Elefant.ro: 249 lei

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 249 lei costul de livrare este zero in Romania. La pick-up point Elefant, costul este de 130 lei.

In cazul livrarilor prin intermediul Curierului clientul va achita costul de procesare in valoare de 1.99 lei si costul de livrare diferentiat, in functie de categoria de produse. Conditiile sunt aici.

- Lensa: 129 lei

Livrarea produselor este gratuita oriunde in tara pentru comenzile care au o valoare de minim 129 lei (inclusiv TVA).

Pentru comenzile mai mici de 129 lei (inclusiv TVA) se va aplica un tarif de livrare in cuantum de 17 lei (inclusiv TVA) pentru orice localitate din tara. Conditiile sunt aici.

- Fashion Days: 100 lei

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu plata online, de peste 100 de lei, in cazul comenzilor cu plata la livrare/ramburs se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 5 lei.

Costul de livrare pentru comenzile cu valori sub 100 de lei este de 4.99 lei. Conditiile sunt aici.

Livrarea Astazi sau livrarea programata este realizata prin curier rapid si are o taxa de transport de 15 lei. In cazul platii la livrare/ramburs prin curier sau easybox, se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 5 lei.

Sursa foto: MAD.vertise / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri