O companie din Noua Zeelanda a inventat bicicleta electrica care merge pe apa. Manta5 Hydrofoiler XE-1 este o bicicleta cu motor electric, pedale si folii de carbon in loc de roti, potrivit euronews.com.

Inventatorii spera sa faca bicicleta disponibila la nivel global in 2020. In prezent este disponibila pentru precomanda pentru 7.495 dolari americani.

Datorita acestor folii, bicicleta poate rula deasupra apei cu o viteza de 20 de kilometri pe ora. Bicicleta are sub apa o elice care o ajuta sa se ridice si sa aiba tractiune pe suprafata apei. Motorul electric este de 460 de wati si este alimentat de o baterie care ofera o autonomie de o ora.

Compania a decis sa adauge motorul electric pentru a permite oamenilor sa foloseasca bicicleta pe distante mai lungi, de exemplu de pe un iaht pana la mal.

Compania din Noua Zeelanda a fost fondata in 2011 si a dezvaluit primul prototip de biciclete cu aripi in 2017. Aproximativ 30 de biciclete XE-1 au fost vandute catre sponsorii proiectului din Noua Zeelanda.

Sursa foto: https://eu.manta5.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri