Mazda a comercializat 2.781 de unitati in Romania in 2019, mai mult cu 23% fata de anul trecut. Este al saptelea an consecutiv cu o crestere cu doua cifre a vanzarilor in Romania.

Cel mai vandut model pe piata locala a fost Mazda CX-5, cu 889 de unitati, care si-a consolidat pozitia in topul modelelor pentru al doilea an la rand. Acesta este secondat de compacta Mazda3, care a totalizat 744 de comenzi. Top 3 cele mai vandute modele Mazda in 2019 este completat de Mazda CX-3 cu 510 vehicule.

„CX-5 se mentine pe primul loc in topul vanzarilor Mazda in Romania. Dupa cum anticipam la inceputul anului Mazda3 a fost un model foarte cautat in Romania, anul trecut, iar CX-3 s-a mentinut in top. Insa mai avem un nou jucator care va avea un cuvant de spus in 2020. Este vorba despre noul SUV, CX-30, al doilea model de generatie noua care etaleaza limbajul KODO evoluat si motorul SKYACTIV-X cu aprindere prin compresie si control cu scanteie”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda Romania.

Si comenzile roadster-ului MX-5, cel mai bine vandut din toate timpurile, au continuat sa creasca, cu 29% fata de 2018. In continuare, toate modelele marcii beneficiaza de un pachet complet de avantaje: finantare cu dobanda avantajoasa prin UniCredit Leasing, garantie 5 ani in limita a 150.000 de km si preturi speciale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri