Primaria Bucuresti a montat indicatoarele ZACA (Zona de Actiune pentru Calitatea Aerului), stabilind un inel care protejeaza centrul orasului de masinile Non-Euro, Euro 1, Euro 2 si Euro 3. Asadar, soferii celor 600.000 de masini vechi ar trebui sa isi faca o „harta” pentru a le evita incepand de la 1 martie.

Ca dimensiuni, indicatoarele ZACA sunt putin mai mici decat cele pentru trecerile de pietoni si sunt amplasate de cele mai multe ori langa acestea.

Pe unele strazi au fost amplasate cam sus pentru ca acolo a fost loc pentru ele. Sunt si bulevarde unde nu au fost amplasate la inceputul strazii. Spre exemplu, in Piata Victoriei la intrarea pe Calea Victoriei si pe Bulevardul Octavian Goga pe sensul spre Pasajul Marasesti. Indicatoarele ZACA sunt vizibile dupa ce ai intrat pe acea sectiune si nu mai poti schimba directia de mers.

Cititi mai mult pe EVmarket.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri