Tesla anticipeaza ca va livra peste 500.000 de masini in 2020 si anunta ca autonomia oficiala a SUV-ului electric Model Y in versiunea cu tractiune integrala va fi cu peste 12% mai mare decat cea stabilita initial.

Tesla a publicat recent raportul financiar pentru ultimul trimestru al anului trecut, iar constructorul american a reusit sa depaseasca asteptarile analistilor. In plus, Tesla a profitat de aceasta oportunitate pentru a oferi informatii mai detaliate despre planurile pentru anul 2020. Cea mai importanta noutate este ca Tesla anticipeaza ca "va livra cu usurinta" peste 500.000 de masini in acest an, in crestere cu peste 36% comparativ cu cele 367.000 de masini livrate in cursul anului trecut.

Aceasta crestere are la baza si o imbunatatire a capacitatilor de productie. Astfel, Tesla sustine ca productia lui Model 3 la fabrica din Statele Unite va creste de la 400.000 de unitati pe an la 500.000 de unitati pe an pana la jumatatea acestui an, in timp ce capacitatea de productie pentru Model S si Model X va ramane la 90.000 de unitati pe an.

Citeste articolul integral pe Automarket.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri