Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata de peste un miliard de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai probabil in luna mai, conform G4Media.ro.

Potrivit precizarilor facute, sambata, de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, indicatorii tehnico-economici privind aceasta investitie au fost reaprobati, iar documentatia pentru demararea procedurii de atribuire este in curs de elaborare, urmand a fi transmisa spre validare catre Agentia Nationala pentru Achizitii Publice.

„Noi estimam ca pana undeva in aprilie sa finalizam (…) si sa fim in situatia in care in luna mai sa urcam in SICAP, pentru licitatie – proiectare si executie, tunelul Meses”, a precizat Lucian Bode, intr-o conferinta de presa.

Citeste materialul integral pe G4Media.ro.

Sursa foto: Joan Rodriguez / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri