„Timpul” face parte din vocabularul nostru de zi cu zi. „Am nevoie de mai mult timp pentru mine” sau „Nu am timp sa termin tot ceea ce mi-am propus” sunt fraze pe care le spunem sau le auzim frecvent de la cei din jur. Pentru ca este o resursa de care am devenit tot mai constienti si pe care invatam sa o negociem la fiecare pas. Ca sa ne fie mai bine.

Dar sa nu pierdem timpul! Tocmai pentru ca acesta este atat de pretios, exista o preocupare la nivel global pentru eficientizarea cat mai multor sarcini care dureaza ore, zile sau luni. Asa au aparut telefonul smartphone si aplicatiile pe care le poti instala pe el – instrumente care au imbunatatit exponential comunicarea si au permis realizarea in mod instant a anumitor operatiuni, cu efortul unei simple „atingeri” de ecran. Cu alte cuvinte, tehnologizarea si digitalizarea inseamna mai putin timp alocat unor sarcini si totodata mai mult timp care poate fi valorificat. Si nu doar de fiecare dintre noi, ci si de mediul de business, care a inteles ca simplificarea operatiunilor, mai ales a celor din zona de client service, reprezinta secretul satisfactiei clientilor si crearea unor conditii mai bune pentru angajati.

Anticipand aceste avantaje competitive, Groupama Asigurari a lansat Video Asist – optiunea de constatare a daunelor prin video asistenta, care, incepand de acum, poate fi utilizata si pentru realizarea inspectiilor de risc pentru produsele de asigurare auto (CASCO, Utilaje Agricole si Utilaje de Constructie).

Cine beneficiaza de acest serviciu? In cazul inspectiei de risc, beneficiarii sunt clientii care doresc sa incheie o polita de asigurare auto la Groupama Asigurari. Practic, vechea procedura, care se putea extinde pe o perioada de cateva zile, poate avea loc in mai putin de 24 de ore. Mai exact, in medie, in 10 minute.

Lansat in septembrie 2019, serviciul de asistenta video schimba radical si modul in care sunt constatate daunele, reducand astfel durata acestui proces pentru clienti. In prezent, pot beneficia de constatarea daunelor la distanta clientii Groupama Asigurari care, in baza unor polite de asigurare valabile, au avizat daune in interiorul locuintei sau la utilajele agricole si de constructie.

Cum functioneaza? In ambele cazuri, serviciul Video Asist poate fi accesat cu usurinta prin intermediul unei aplicatii, pe care clientii o instaleaza pe telefonul mobil la indrumarea reprezentantului Groupama Asigurari din call center. Prin intermediul aplicatiei, clientii desfasoara o video-conferinta alaturi de reprezentantul Groupama Asigurari, care ii indruma in vederea inregistrarii raportului de risc sau a dosarului de dauna in timp real.

Groupama Asigurari este primul asigurator care a introdus această optiune in Romania, pentru ca a inteles valoarea timpului – atat al clientilor, cat si al angajatilor sai. Nu in ultimul rand, compania se ghideaza dupa un principiu foarte simplu cand vine vorba de sondarea unor noi teritorii: inovatia nu este un scop in sine, ci un instrument care raspunde nevoilor clientilor si produce rezultate cuantificabile. In acest caz, cateva zile. Si cat timp inseamna cateva zile…

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri