Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție pentru drumul expres Buzău-Brăilă, se anunță într-un comunicat de presă.

Firma care a câștigat contractul este Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. Contractul are o durată de 24 de luni, iar valoarea este de 16,59 milioane de lei, fără TVA.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a elaborat și a depus pe 19 decembrie 2018 aplicația de finanțare pentru proiectul "Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție pentru Drumul Expres Buzău-Brăila" în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

Sursa foto: cnadnr.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri