Salonul Auto de la Geneva nu va fi anulat din cauza coronavirus sau a faptului că mai multe banduri auto nu vor participa anul acesta. Mașinile electrice vor fi, bineînțeles, în lumina reflectoarelor.

Printre mărcile auto care au anunțat că nu vor participa la această ediție sunt Ford, Volvo, Mini, Jaguar Land Rover, Lamborghini, Citroen, Opel, Peugeot, Mitsubishi, Nissan și Subaru.

O serie de măsuri de precauție vor fi puse în aplicare în cadrul unui „plan de acțiune sanitară” pentru a asigura sănătatea vizitatorilor, incluzând mai multe etape de curățare și dezinfectare și o campanie de conștientizare, scrie autocar.co.uk.

Nu au existat cazuri pozitive de Covid-19 în Elveția, iar niciunul dintre expozanți nu a anunțat că va anula participarea.

Iată câteva dintre modelele expuse, în martie, la Geneva:

- Dacia electrică

Unul dintre cele mai așteptate modele va fi prima Dacia electrică, alături de seria limitată Anniversaire și noua motorizare TCe 100 ECO-G.

- BMW i4

Conceptul BMW i4 va fi dezvăluit la Geneva. Gran Coupe-ul electric va avea un motor electric de 530 de cai putere. Autonomia va fi de 600 km.

- SUV-ul electric Lexus UX 300e

Lexus va expune Lexus UX 300e, primul SUV electric al mărcii, și modelul LC 500 Convertible. SUV-ul electric va avea o autonomie de 400 km.

- Rimac C_Two

Versiunea de serie a conceptului Rimac C_Two va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Patru motoare electrice vor furniza peste 1.900 CP.

- Renault Twingo Z.E

Renault Twingo Z.E va ajunge la Geneva. Modelul electric va avea o autonomie de 160 km. Francezii prezintă și noul concept electric Morphoz și un nou concept electric pentru utilitara Kangoo ZE.

- Polestar Precept

Polestar prezintă la Geneva conceptul unui Grand Tourer electric, denumit Precept.

- Czinger 21C

O companie americană vine la Geneva cu primul său model, un hypercar hibrid ce dezvoltă 1.250 CP. Două motoare electrice vor fi amplasate pe puntea față. Ediția este limitată la 80 de exemplare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri