Importatorul general al marcii Fiat, Auto Italia lanseaza anul acesta noul model Fiat Bravo, pentru care estimeaza vanzari de 120.000 de unitati pe plan mondial in 2007, potrivit comunicatului companiei remis NewsIn.

Noul model Fiat Bravo cuprinde 5 motorizari, printre care si noile propulsoare T-Jet pe benzina (1.4 litri cu 120 cai putere si 150 cai putere). De asemenea, gama de motorizari ofera si propulsoare Multijet (1.9 litri diesel cu 120 cai putere si 150 cai putere), precum si un motor pe benzina de 1.4 litri si 90 de cai putere.

Autoturismul are 4,34 metri lungime, 1,79 metri latime si 1,49 metri inaltime si un volum al portbajajului de 400 de litri. Modelul poate fi dotat cu pana la sapte airbag-uri, distributia electronica a fortei de franare (EBD), programul electronic de stabilitate (ESP), Hill Holder (sistem util pentru pornirea din rampa) si ASR - sistem antialunecare.

Gama Fiat are 3.500 de angajati in fabrica din Piedimonte S. Germano (Frosione). Autoturismele Fiat reprezinta aproximativ 65% din vanzarile grupului, iar divizia de vehicule comerciale Fiat contribuie cu alte 30 de procente la vanzarile totale ale importatorului.

Autoitalia are 22 de dealeri, iar pana la finalul anului si-a propus sa aiba inca patru noi judete acoperite, societatea are contracte semnate pentru Ramnicu Valcea, Arad si Suceava. Compania este importator al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong, Maserati. Auto Italia a vandut anul trecut putin peste 10.000 de automobile, iar anul acesta estimeaza vanzari cu 20% mai mari.

In 2005, Auto Italia a inregistrat un profit net de 3,31 milioane lei (914.000 euro), la o cifra de afaceri de 174,56 milioane lei (48,22 milioane euro) si un numar de peste 150 de salariati, potrivit paginii de internet a Ministerului Finantelor Publice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri