Anul acesta prin Programul Rabla, cu un buget sub 10.000 euro, aveți o ofertă de șapte modele de mașini noi de import și trei modele ale brandului Dacia.

Valoarea primei de casare rămâne 6.500 de lei (adică 1.340 euro), însă achiziția unui autoturism care nu depășește emisii de carbon de 96 g/km beneficiază de un bonus de 1.000 de lei (206 euro).

Tot 1.000 de lei este și eco-bonusul pentru cei care achiziționează un autoturism care dispune de alimentare GPL/CNG. Totodată, bonusul pentru autoturisme hibride (sistem self-charging, nu plug-in) a crescut de la 1.700 la 2.500 de lei (516 euro).

Oferte Rabla 2020 până în 10.000 euro

Prețurile afișate sunt cele rezultate după aplicarea tuturor reducerilor aferente.

  • Dacia Logan Acces SCe 73 - 5.990 euro

Dacia Logan

Cea mai accesibilă mașină disponibilă prin Rabla 2020 este un model Dacia. Marca autohtonă are cele mai multe oferte. Dacia Logan Acces SCe 73 are cel mai mic preț și are sub capotă un motor cu trei cilindri, pe benzină, care livrează 73 CP și un cuplu maxim de 95 Nm. Așa cum probabil că este de așteptat, lista de dotări standard este cât se poate de austeră. Dar oferă Start&Stop și Hill Start Assist, pe lângă suita de asistenți electronici obligatorii în Uniunea Europeană.

  • Toyota Aygo - 7.739 euro

Vanzari mai 2016

Motorul de 1,0 litri cu trei cilindri în linie a lui Aygo livrează 72 CP și 93 Nm și promite un consum mixt (calculat în standardul WLTP) de 5 l/100 km. În echiparea standard, citadina Aygo vine cu închidere centralizată din telecomandă, aer condiționat manual, conectivitate Bluetooth, sistem audio cu patru difuzoare și șase airbaguri — două frontale, două laterale față și două tip cortină.

  • Hyundai i10 - 8.396 euro

hyundai i10 preturi in romania

Minionul familiei Hyundai este prezent în clasamentul celor mai accesibile mașini (achiziționate prin Rabla 2020) cu nu mai puțin de patru oferte! Acestea au la bază două motorizări — de 1,0 litri, cu 67 CP, și de 1,2 litri, cu 84 CP — atât cu transmisie manuală, cât și cu automată. Toate vin în versiunea Comfort, care include pe lista de dotări închiderea centralizată prin telecomandă, oglinzi electrice cu încălzire, aer condiționat manual, geamuri față electrice, conectivitate Bluetooth, pilot automat, faruri automate, volan și schimbător îmbrăcate în piele.

  • Suzuki Ignis Hybrid - 8.550 euro

Suzuki Ignis

Suzuki a decis să hibridizeze gama sa de modele, lucru valabil și pentru actualul Ignis, care acum este mild hybrid. Motorul pe benzină de 1,2 litri pe benzină livrează 90 CP și 120 Nm și promite un consum mixt de 4,7 l/100 km. Dotările standard pentru echiparea de bază GL includ oglinzi electrice, geamuri față electrice, închidere centralizată prin telecomandă, conectivitate Bluetooth, aer condiționat cu reglare manuală, faruri automate și o suită de 6 airbaguri (frontale, laterale frontale și tip cortină).

  • Hyundai i20 - 8.699 euro

Și Hyundai i20 și-a făcut loc în acest clasament, cu două oferte tentante. Amândouă au sub capotă motorul pe benzină, de 1,2 litri, angrenat unei transmisii manuale. Versiunea mai accesibilă (dintre cele două prezente aici) de i20 are 75 CP și vine în echiparea Comfort, care include dotări precum aer condiționat manual, geamuri față electrice, oglinzi electrice cu încălzire, roată de rezervă la dimensiuni normale, suita de șase airbaguri (frontale, laterale, cortină), asistent la pornirea în rampă.

  • Suzuki Swift Hybrid - 8.900 euro

Suzuki Swift

Suzuki Swift se înscrie în lista de oferte Rabla 2020 cu o motorizare mild hybrid — aceeași pe care o găsești și pe Ignis. Echiparea de bază (botezată Cool) oferă, printre altele, faruri automate, aer condiționat manual, oglinzi electrice cu degivrare, volan îmbrăcat în piele, conectivitate Bluetooth, geamuri față electrice și suita de șase airbaguri (frontale, laterale, cortină).

Citiți în continuare pe Auto-Bild.ro.

Sursa foto: George Rudy / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri