Mazda Motor Corporation a decis să ajusteze producția la fabricile sale la nivel global din cauza dificultăților în achiziționarea de piese, a scăderii vânzărilor pe piețele globale și a incertitudinii vânzărilor viitoare.

Mazda intenționează să suspende producția timp de 13 zile și să opereze în schimburi de zi numai timp de opt zile la uzinele Hiroshima și Hofu în perioada 28 martie - 30 aprilie. Mazda intenționează să transfere o parte din producția programată inițial pentru această perioadă în al doilea trimestru al anului fiscal care se încheie în martie 2021, sau mai târziu, în funcție de cum evoluează situația. În această perioadă, operațiunile administrative vor fi întreprinse ca până acum.

Pentru fabricile de peste granițe, Mazda de Mexico Vehicle Operation se va opri timp de aproximativ 10 zile începând cu 25 martie, iar AutoAlliance (Thailand) Co. Ltd. va suspenda producția pentru o perioadă similară începând cu 30 martie.

"Vom continua operațiunile de vânzare în anumite țări, inclusiv Japonia și China. Pentru alte regiuni, inclusiv Europa, vom lua măsuri adecvate care să respecte politicile implementate pentru a preveni răspândirea virusului și vom face tot posibilul pentru a minimiza impactul asupra operațiunilor de vânzare și service pentru clienții noștri", spun oficialii Mazda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri