Trust Motors răspunde apelului Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București și oferă trei autovehicule noi Peugeot Rifter necesare pentru activitatea echipei medicale în lupta pentru combaterea pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2.

Flota oferită de Trust Motors este necesară pentru mobilitatea unor echipe medicale care vor asigura medicația necesară pacienților depistați pozitiv cu noul virus SARS-Cov-2, direct la domiciliul acestora. În acest fel se poate limita răspândirea virusului și supraîncărcarea sistemului medical din România.

“Acum când trecem prin vremuri cum nu au mai fost, solidaritatea și responsabilitatea socială trebuie să se manifeste în rândul fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să acționăm cât mai repede în punctele de maximă urgență. Am decis ca cea mai bună cale de a răspunde acestei nevoi urgențe este să sprijinim nevoile de mobilitate operativă din sistemul medical, în lupta împotriva SARS-Cov-2. Suntem atenți la tot ce se intamplă și facem tot ce ține de noi pentru a trece impreună cu bine peste această perioadă“, a declarat Andrei Iacob, CEO Trust Motors.

Trust Motors este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën și DS Automobiles.

Anul trecut, Peugeot a vândut în România aproape 5.000 de mașini, în timp ce livrările Trust Motors, care includ și mărcile Citroen și DS, au depășit 8.000 de unități.

Citiți și Cinci modele electrificate Peugeot vor ajunge în România anul acesta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri