LeasePlan România, liderul pieței locale de leasing operațional, se așteaptă ca după acest moment de blocaj cererea pentru acest tip de servicii de leasing să crească, așa cum s-a întâmplat în timpul crizei economice din 2008-2009.

"Pe de o parte lipsa/amânarea deciziei de achiziție poate frâna dezvoltarea, pe de altă parte, din nevoia de a-și eficientiza folosirea capitalului, s-ar putea să crească cererile pentru leasing operațional, așa cum s-a întâmplat în 2008-2009", a declarat pentru wall-street.ro Bogdan Apahidean, directorul general al LeasePlan România.

Întrebat despre cum se simte acest blocaj în piața de leasing operațional, managerul spune că "este prea devreme pentru a face evaluări exacte pentru piața din România" și că nu au fost înregistrate cereri ale partenerilor pentru a renunta la mașini.

Măsuri luate de LeasePlan România

"Pentru a ne asigura că ne menținem clienții și mobilitatea acestora, LeasePlan a implementat deja un Plan complet de răspuns Covid-19, care include o politică globală „de lucru de acasă”, care este în plin efect pentru toți angajații, inclusiv în România. În general, funcționează foarte bine și suntem disponibili pentru clienții și partenerii noștri, fie la telefon, fie online", a mai spus Bogdan Apahidean.

LeasePlan România este liderul pieței de leasing operațional, cu un parc de peste 13.000 de autovehicule în administrare în ianuarie 2019. În 2018, LeasePlan România a adăugat în flotă aproximativ 1.600 de autovehicule noi.

Compania avea la începutul anului trecut 65 de angajați. LeasePlan este pe piața românească din 2007, oferind corporațiilor și firmelor mici și mijlocii prezente în România soluții complete și adaptate nevoilor lor de mobilitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri