Autonet Import, unul dintre cei mai mari furnizori de piese auto din România, împreună cu rețelele de service-uri și parteneri, a creat un fond național în valoare de 200.000 de lei pentru repararea vehiculelor utilizate de către instituțiile aflate în prim planul acțiunior de combatere a pandemiei Covid-19.

"Autonet Import, împreună cu furnizorii săi strategici și rețelele de service din administrarea sa, lansează campania “Mobilitate pentru eroi”. (...) Fie că sunt medici, asistenți, echipaje ISU, polițiști, jandarmi, pompieri sau militari, toți sunt luptători activi în războiul contra virusului. Și, de aceea, merită tot sprijinul nostru. Alături de furnizorii Castrol, Mahle, Monroe, NGK, Osram și Varta și rețelele de service Automeister, Auto Check Center și CarXpert, Autonet Import a creat un fond național în valoare de 200.000 de lei pentru repararea vehiculelor utilizate de către instituțiile aflate în prim planul acțiunior de combatere a pandemiei și de menținere a siguranței cetățenilor", spune furnizorul de piese auto.

Valoarea fondului va crește pe măsură ce și alți furnizori se vor alătura acesui demers. Acest fond va fi utilizat atât pentru piese de schimb cât și pentru manopera din ateliere. Campania se desfășoară între 1 aprilie și 31 mai.

Pentru a beneficia de această campanie, reprezentanții instituțiilor implicate în lupta împotriva Covid-19 trebuie să apeleze numărul de telefon: 0373 31 31 30.

Autonet Import, companie fondată în 1996, prezentă pe pieţele din România, Ungaria şi Slovenia, are trei centre de distribuție și 71 de depozite regionale. Cifra de afaceri a depășit 300 de milioane de euro în 2018.

Sursa foto: Studio 72 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri