Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Socar Petroleum SA intenţionează să preia dreptul de folosinţă asupra a şase staţii de distribuţie carburanţi, operate, în prezent, de către Aral MTB SRL.

Cele şase staţii de distribuţie de carburanţi, situate în judeţele Arad, Timiş şi Sibiu, urmează a fi operate de Socar în baza unui contract de închiriere, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, Socar Petroleum SA, companie aparţinând grupului Socar, activează preponderent pe piaţa carburanţilor, atât pe segmentul vânzărilor cu amănuntul, cât şi pe segmentul vânzărilor cu ridicata şi deţine o reţea de benzinării la nivel naţional.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Totodată, decizia va fi publicată pe pagina web a autorităţi naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri