Circa 930 de persoane nu au respectat, în ultimele 24 de ore, măsura privind restricţionarea circulaţiei, jandarmii aplicând, la nivel naţional, sancţiuni totale de aproape doua milioane de lei.

Peste 4.700 de jandarmi au participat, în ultimele 24 de ore, la nivel naţional, la aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. Aceştia au constatat că 929 de persoane nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei, informează Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, scrie Agerpres.

Principalele misiuni au vizat asigurarea măsurilor de ordine publică în zona spitalelor/locaţiilor de carantină - 236 de misiuni, însoţirea convoaielor şi transporturilor de persoane ce urmează a fi introduse în carantină - 217 misiuni, verificarea punerii în aplicare a măsurilor epidemiologice - 1.513 misiuni şi paza zonelor de carantină aferente centrelor de primire destinate izolării persoanelor suspecte de infestare - 222 de misiuni.

"A fost verificată respectarea măsurilor de izolare pentru 1.350 de persoane. În urma acestor verificări, jandarmii au constatat că acestea au respectat măsura izolării", arată sursa citată.

La Suceava, în ultimele 24 de ore, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, 110 jandarmi au participat la efortul comun, alături de poliţişti, poliţişti de frontieră, militari ai MApN şi poliţişti locali, în dispozitivele de patrulare şi intervenţie.

Au fost executate 100 de misiuni, cele mai multe (37%) pentru verificarea respectării interdicţiilor impuse persoanelor aflate izolare/carantină. Au fost verificate 3.206 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină la 1.489 de locaţii şi au fost identificate patru persoane care nu au respectat aceste prevederi.

"Au fost aplicate 186 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora fiind de 485.000 de lei. Dintre acestea, 126 de persoane nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei, sancţiunile aplicate acestora fiind de 351.000 lei", precizează Jandarmeria.

Pe timpul acestor misiuni s-a intervenit la 44 de evenimente, dintre care 38 au fost sesizate prin 112.

În localitatea Ţăndărei, dispozitivele comune au verificat, în ultimele 24 de ore, 577 de autovehicule şi au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 26.000 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri