Volkswagen Romania lansează o platformă de rezervări online pentru a facilita procesul de achiziție pentru autovehicule noi.

Odată realizată rezervarea, vânzarea are loc la reprezentanță, iar predarea autovehiculului se poate face la domiciliul cumpărătorului.

"Pentru a facilita procesul de achiziție pentru autovehicule noi, Volkswagen lansează platforma de rezervări stoc-online.volkswagen.ro, acolo unde clienții au posibilitatea de a descoperi toate ofertele disponibile și pot intra în legătură directă cu distribuitorii autorizați", au declarat reprezentanții Volkswagen.

Compania anunță că toți partenerii de service autorizați oferă serviciul de preluare și restituire a autovehiculului, pentru efectuarea lucrărilor de service.

"Clienții au, astfel, posibilitatea de a efectua o programare online la un service autorizat Volkswagen pe carlog.com/ro sau direct pe site-ul partenerului de service, urmând ca autovehiculul să fie preluat de către dealer. Ajuns în service, acesta va fi igienizat atât înainte, cât și după finalizarea lucrării, urmând a fi returnat clientului la domiciliul acestuia", mai spun reprezentanții Volkswagen.

Sursa foto: MDOGAN / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri